ÜBER Papirstrø Hvit

kr219.00kr699.00 Inkl. mva

ÜBER Papirstrø Hvit

ÜBER papirstrø er en ultimat myk, lett papirbase for smådyr: Den kontrollerer lukt, støvfri, mykt og behagelig, og ideell for hekking eller hulebygging. Utvides mer enn 3 ganger fra presset størrelse.  Finnes i flere størrelser og farger!

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  EAN: Varenummer: I/A Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  ÜBER Papirstrø Hvit

  Uber papirstør til smådyr og gnagere, Koselig, mykt, matkvalitets strimlet papir sengetøy som er nestbart og behagelig. Våre prisbelønte Über-produkter er av høy kvalitet, naturlige og miljøvennlige, med 14-dagers luktkontroll som skiller dem fra konkurrentene. Dette underlaget er ideelt for gerbiler, hamstere, mus, marsvin, rotter, chinchillaer, kaniner og ildere.

  Dekk burbunn med 6–10 cm. løst Uber. Bytt Uber underlaget minst en gang i uken, fjern alt underlag og rengjør burbunn. Bytt alltid ut underlaget med ny Uber og kast det gamle. Et rent bur vil bidra til å holde kjæledyret ditt rent og trygt fra å utvikle luftveisproblemer på grunn av oppbygging av ammoniakk.

  Rutinemessig stell og vedlikehold vil holde ditt lille kjæledyrs habitat rent, friskt og trygt – for kjæledyret ditt og for deg. Underlaget bør skiftes ofte – minst en gang i uken – for å absorbere fuktighet og lukt. I tillegg til regelmessig vedlikehold, vil valg av Uber underlag som er fritt for kjemikalier og giftstoffer bidra til å sikre kjæledyrets helse og lykke. Helt naturlig trespon og slamfrie papirprodukter anbefales. Slambasert papirunderlag (ofte kalt «gjenvunnet papir» eller «gjenvunnet cellulose») og resirkulerte avispellets anbefales ikke. Uavhengige tester viser at de inneholder dioksiner, som er kjente kreftfremkallende stoffer.

  BRA FOR FOLK. BRA FOR KJÆLEDYR. BRA FOR PLANETEN.

  Tilleggsinformasjon

  Liter

  198 liter, 36 liter, 56 liter, 72 liter, 99 liter

  Brand

  UBER

  UBER, ÜBER papirstrø til bur.  Über er et super mykt lettvektspapirbunnlag til smådyr. Barn elsker Übers flotte farver. Gnager / Bunnstrø. ÜBER er et ultimat mykt, lett papirstrø for smådyr. Det støvfrie strøet kontrollerer lukt, er mykt og behagelig, og er ideell for graving av huler

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 4 reviews
  75%
  (3)
  25%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  C
  C.
  Papirstrø for ørkenrotter

  Har brukt produktet til strø i buret. Greit å kunne fylle på en litt større mengde, da ørkenrottene liker at det er litt å gå på og også for å kunne grave i.

  C
  Celin
  Papirstrø for ørkenrotter

  Har brukt produktet til strø i buret. Greit å kunne fylle på en litt større mengde, da ørkenrottene liker at det er litt å gå på og også for å kunne grave i.

  G
  Gunn Signy Tveit

  ÜBER Papirstrø Hvit

  K
  Kari-Janne
  Bra

  Bruker dette sammen med annet redemateriale