For deg som elsker gnager og smådyr

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Hele Norges nettbutikk for smådyr og gnagere

Nyheter

Velkommen til Gnagerbutikken - Alt du trenger til smådyr

Utforsk vårt brede utvalg av produkter og utstyr for kanin, marsvin, hamster og rotte. Vi tilbyr romslige bur, deilige godbiter, næringsrikt fôr, leker for mental stimulering, og alt annet du trenger for å skape et trygt og trivelig miljø for dine små kjæledyr.

Hva trenger man til kanin: For en lykkelig og sunn kanin, trenger du et romslig bur eller en trygg utendørsplass, høykvalitets høy, friske grønnsaker, rent vann, pellets i riktige mengder, et trygt sted å gjemme seg, leketøy for mental stimulering og en jevn rutine for oppmerksomhet og omsorg. Utforsk våre kaninbur her.

Hva trenger man til hamster: Hamstere er små, aktive kjæledyr som trives i et romslig bur med varierte leker. Hamstere er kjent for sitt nattaktive natur, så skap en rolig og mørk plass for dem å sove i dagtid. Ettersom de er solitære dyr, bør man vurdere å holde kun én hamster per bur for å unngå konflikter. Utforsk våre hamsterbur her.

Hva trenger man til marsvin: Marsvin er sosiale og sjarmerende små kjæledyr. Som eier bør du være oppmerksom på deres behov for sosial interaksjon, og det anbefales å holde to marsvin sammen for selskap. Gir du dem et romslig bur med mange gjemmesteder, vil de trives. Utforsk våre marsvinbur her.

Hva trenger man til rotte: Rotter er sosiale, intelligente og nysgjerrige kjæledyr som danner sterke bånd med sine eiere. For å gi dem et trivelig hjem, bør du vurdere å holde to eller flere rotter sammen for selskap. Rotter trives i et romslig bur med flere nivåer, tilgjengelige gjemmesteder og lekeområder. Utforsk våre rottebur her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Følg oss, og bli den første til å motta nyheter og tilbud!

Gnagerbutikken